Όλοι ήμασταν κάποτε φοιτητές και ξέρουμε πόσο σημαντικές είναι οι μετακινήσεις.

Η αλήθεια είναι, ότι η ίδια η ιδέα να δημιουργήσουμε αυτή την υπηρεσία γεννήθηκε όταν είμασταν κι εμείς φοιτητές.

Γι’ αυτό δημιουργήσαμε ένα Δίκτυο Ταυτοποίησης, όπου οι φοιτητές ταυτοποιούνται μέσω του Πανεπιστημίου τους, χρησιμοποιώντας το email τους.

Γεμάτα λεωφορεία, αναμονές, απεργίες, ακόμα και oι βροχερές μέρες είναι λόγοι για να χάσεις μαθήματα

Το HopIn έχει έρθει για να το αλλάξει αυτό

Η άνεση είναι γλυκειά!

Τώρα μπορείς να διαλέξεις πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις για να μετακινηθείς με την άνεση του αυτοκινήτου, που θα σε πάρει από το σπίτι σου και θα σε αφήσει στο πανεπιστήμιό σου, χωρίς να χρειαστεί να περπατήσεις ούτε λεπτό.

m
Πανεπιστήμιο σημαίνει νέες γνωριμίες

Είσαι πρωτοετής σε μια καινούρια πόλη; Κάνεις παρέα μόνο με άτομα της σχολής σου και μάλιστα από την ίδια χρονιά; Τι θα έλεγες να γνωρίσεις καινούρια άτομα από το Πανεπιστήμιό σου, καθώς σε πηγαίνουν με το αυτοκίνητό τους εκεί; Ή ακόμα από άλλα Πανεπιστήμια;

Επιστροφή στο σπίτι

Είναι αυτές οι μέρες του χρόνου. Διακοπές!!! Γύρισε σπίτι με τιμή ΚΤΕΛ, αλλά χωρίς την ταλαιπωρία. Ένας οδηγός κοντά σου θα σε πάρει από το σπίτι σου. Αυτή τη φορά θα μεταφέρεις τις βαλίτσες σου μόνο μέχρι την εξώπορτα.

Η οδήγηση χωρίς παρέα, εκτός από βαρετή, προκαλεί μεγάλο στρες. Με όμορφη παρέα όμως, ο χρόνος περνάει ευχάριστα.

Βγάλε χρήματα κάνοντας τη συνηθισμένη σου διαδρομή

Με ελάχιστη παράκαμψη, μπορείς να βγάζεις αυτά τα έξτρα χρήματα που μόνο ένας φοιτητής ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά. Ανάλογα με τις διαδρομές σου, μπορείς να βγάζεις και €300 το μήνα. Μερικοί βγάζουν ακόμα περισσότερα!

m
Το Πανεπιστήμιο σημαίνει νέες γνωριμίες

Είσαι πρωτοετής σε μια καινούρια πόλη; Κάνεις παρέα μόνο με άτομα της σχολής σου και μάλιστα από την ίδια χρονιά; Τι θα έλεγες να γνωρίσεις καινούρια άτομα από το Πανεπιστήμιό σου, καθώς βρίσκεσαι στην άνεση του αυτοκινήτου σου; Ή ακόμα από άλλα Πανεπιστήμια;

Επιστροφή στο σπίτι

Είναι αυτές οι μέρες του χρόνου. Διακοπές!!! Γύρισε σπίτι και σαν ανταμοιβή θα λάβεις χρήματα και κάνεις ένα καινούριο φίλο.

ΔΙΚΤΥΟ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ξεχώρισε από τους υπόλοιπους σε λιγότερο από 1 λεπτό! Απλά ακολούθησε αυτά τα 4 εύκολα βήματα:

Πραγματοποίησε είσοδο στο HopIn (με Facebook ή email/κωδικό)

Πήγαινε στο προφίλ σου

Πάτησε στην ενότητα «Πιστοποιημένο Δίκτυο»

Βάλε το email του Πανεπιστημίου σου και θα σου στείλουμε ένα λινκ. Πάτησε στο σύνδεσμο και τελείωσες. Τώρα είσαι ένα ταυτοποιημένο μέλος της παρέας μας!