Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα

Το ταξίδι μας για να σου προσφέρουμε τον καλύτερο δυνατό συνεπιβατισμό

Όλοι ξέρουμε πόσο ακριβή είναι πλέον η βενζίνη, όλοι έχουμε δει την κίνηση στους δρόμους

και όλοι έχουμε δει την καταστροφή στο περιβάλλον.

Όλοι έχουμε δει το Πρόβλημα.

Μέρικοι έχουμε δει ακόμα και τη Λύση: Συνοδήγηση.

Σύνδεση οδηγών με επιβάτες για να μοιραστούν τη διαδρομή τους.

Αλλά όλες οι λύσεις επικεντρώνονται στα χρηματικά κέρδη. Και εμείς τα γνωρίζουμε και στα προσφέρουμε. Μάλιστα προχωρήσαμε ακόμα πιο πέρα! Δώσαμε τη δύναμη σε ΕΣΕΝΑ.

 

Έτσι αποφασίσαμε να επιτρέπουμε στους επιβάτες να διαλέγουν πόσο θέλουν να πληρώσουν για μία διαδρομή και στους οδηγούς να διαλέγουν αν είναι διατεθιμένοι να συνταξιδέψουν για αυτή την τιμή. Επιτρέψαμε στους επιβάτες να διαλέξουν να μεταφερθούν ακόμα και δωρεάν και είδαμε με μεγάλη χαρά ότι οδηγοί και πάλι παίρνουν επιβάτες στο αυτοκίνητό τους.

 

Πολλές πολλές τέτοιες διαδρομές γίνονται όταν φοιτητές με αυτοκίνητο παίρνουν άλλους φοιτητές από το μετρό μέχρι το κοινό τους Πανεπιστήμιο, το οποίο είναι μακρυά για περπάτημα και κοντά για να πληρώσουν ταξί ή να περιμένουν το λεωφορείο.

IMG_0045
68747470733a2f2f6f70656e736f757263652e686f70696e736964652e636f6d2f65706465636b766965772f64656d6f2e676966

Και μετά προχωρήσαμε ακόμα πιο πέρα. Φέραμε τη διασκέδαση! Προτεραιότητά μας ήταν και είναι να έχεις μία υπέροχη εμπειρία πριν καν ακόμα ξεκινήσεις τη διαδρομή σου.

 

Δε χρειάζεται να ελέγχεις καθημερινά αν υπάρχουν διαθέσιμοι επιβάτες ή οδηγοί για τη διαδρομή σου, σε ειδοποιούμε εμείς την προηγούμενη μέρα για αυτό. Έτσι μπορείς να ξεκινήσεις χαζεύοντας τις φωτογραφίες τους, το αυτοκίνητό τους, τα ενδιαφέροντά τους ή τους κοινούς σας φίλους στο Facebook.

Διασκέδαση χωρίς επικοινωνία είναι σαν να κοιτάς το βυθό και να μην έχει ψάρια 🙂

Κι έτσι φέραμε τις συνομιλίες.

 

 

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να συνεννοηθείς για το ταξίδι σου. Ή για να ζητήσεις προφίλ στο Facebook και να βρεις περισσότερα κοινά στοιχεία. Ή ακόμα επειδή μόλις συνάντησες ένα παλιό φίλο! Αυτό είναι στο χέρι σου.

 

Και μπορείς να κλείσεις το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Δε θέλουμε να σε αποσπάσουμε από τη συνομιλία σου, έτσι;

IMG_0035

Ναι, τα καταφέραμε! Επιτέλους μπορείς να ευχαριστηθείς το ταξίδι σου ξέγνοιαστος.

Ακολούθησε αυτά τα 3 απλά βήματα και ξεκίνα την ημέρα σου με χαμόγελο!